E-Scan voor starters
  • Wetenschappelijk getoetst en bewezen.
  • Aanbevolen door de Kamer van Koophandel.
  • Meer dan 500.000 starters gingen je voor.

Registreer jezelf.

De eerste stap begint met het aanmaken van een account. Dat gaat snel, eenvoudig en is gratis. Beantwoord daarna alle vragen. In ongeveer 20 minuten heb je jouw E-Scan afgerond. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Antwoord direct vanuit je eerste ingeving dat geeft jou het beste weer.
Registreren E-Scan
ondernemersdenkstijlen

Gratis preview.

Nadat je jouw E-Scan hebt afgerond, krijg je direct een preview van een deel van je resultaten. Dit is gratis. Het geeft je al een indicatie van jouw ondernemersdenkstijlen. Ook zie je welke eigenschappen en kwaliteiten belangrijk zijn voor succesvol ondernemerschap en wat die inhouden. Ook zie je een score hoe ondernemend je bent. Dit  noemen wij de Entrepreneurial Index. Jouw EI dus. Ook kun je online in contact komen met een ondernemerscoach om je verder te helpen in de start van jouw bedrijf.

Voordeelpakket vanaf € 27.

Nadat je de E-Scan hebt afgerond zit je eigenlijk al in Entrepreneur Platform. Daar kun je al gebruik maken van een aantal gratis onderdelen. Om volledig gebruik te maken van alle inzichten, kennis en natuurlijk jouw uitgebreide resultaten op jouw E-Scan kun je kiezen uit verschillende voordeelpakketten. Dan krijg je volledige toegang tot jouw Entrepreneur Platform en tot 3 personen 360° feedback. Je kunt ook je eigen pakket samenstellen. Je betaalt veilig via onze internetkassa, met onder andere iDeal en CreditCard. Direct je resultaten op het scherm? Kies iDeal.
voordeelpakketten E-Scan

Jouw Entrepreneur Platform.

  • 360 Feedback van vrienden die de E-Scan over jou invullen.
  • Jouw scores vergeleken met succesvolle ondernemers.
  • Online jouw ontwikkeling als ondernemer bijhouden.
  • Concrete tips en adviezen afgestemd op jouw scores.
  • Netwerk van ervaren ondernemers die jou kunnen coachen.

Onderneem nu.

START E-SCAN VOOR STARTERS

Je gegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden niet verkocht

Ondernemingsplan.

Overtuig je financier en verwerk jouw resultaten uit de E-Scan in jouw ondernemingsplan. Dat gaat heel eenvoudig. Als je jouw resultaten hebt gekocht, kun je jouw uitslag als een plaatje (een .png bestand) downloaden. Dit kun je dan eenvoudig plakken in jouw plan bij het hoofdstuk De ondernemer. Ook je jouw uitslag als pdf downloaden en als bijlage aan je plan toevoegen. Natuurlijk schrijf je zelf een conclusie hoe je jouw sterke en zwakke punten gaat inzetten. Laat zien dat je over zelfkennis beschikt.

Voorbeeld E-Scan samengevat in een ondernemingsplan

Bekijk hier hoe anderen hun E-Scan hebben verwerkt in hun ondernemingsplan.

E-Scan Rabo Ondernemingsplan
360 graden feedback E-Scan

360 graden feedback.

De E-Scan is een zelftest en bevestigt je in wat je wellicht al wist, maar onthult ook de blinde vlekken waar je geen weet van hebt. Het laat jouw profiel als ondernemer zien. E-Scan legt de vinger op de zere plek. Met 360 graden feedback kun je tot 3 vrienden of collega’s die jou goed kennen – ook van je werk – vragen de E-Scan over jou in te vullen. Het laat je naar jezelf kijken door de ogen van een ander. De feedback is pas zichtbaar nadat je de uitslag – minimaal de samenvatting – hebt aangeschaft.

Voorbeeld

Johannes heeft een duidelijke blinde vlek. Hij heeft meer doorzettingsvermogen, dan hij zelf denkt te hebben. Maar hij is misschien weer wat minder flexibel dan hij zichzelf scoort. Al met al kun je stellen dat Johannes zichzelf goed kent. Hij beschikt over zelfkennis, en dat is zeker net zo belangrijk voor succesvol ondernemerschap.

De ondernemende ondernemer.

Hoe kun je een ondernemende ondernemer worden? Dat is de centrale vraag in het boek waar je een antwoord op krijgt. Het boek vertelt je op praktische en inspirerende wijze wat je er voor nodig hebt om ondernemend te zijn en hoe je het zelf kunt ontwikkelen. Ondernemerschap wordt helder uitgelegd en is verlevendigd met leuke anekdotes uit de praktijk. Ondernemers vertellen over hun succes en falen en welke eigenschappen en kwaliteiten hen daarbij hebben geholpen maar ook welke hebben tegengewerkt. Er zijn al meer dan 60.000 boeken verkocht! Een bestseller dus. Aanbevolen door de Kamer van Koophandel.

boek_ondernemende_ondernemer