Voor studenten

Start nu de ondernemendheidstest speciaal voor studenten

De E-Scan Ondernemendheidstest is geschikt voor studenten in het onderwijs. Het sluit naadloos aan op de Certificeerbare Eenheid Ondernemerschap. Het geeft direct inzicht in de belangrijkste eigenschappen, kwaliteiten en denkstijlen voor een ondernemende houding en is uiteraard gebaseerd op de E-Scan.

Kies deze

Voor starters

Start nu de E-scan voor starters

De E-Scan voor starters is ontwikkeld voor hen die met hun ondernemingsplan bezig zijn of nog geen jaar geleden zijn gestart. Het maakt je bewust van jouw eigen ondernemersprofiel. De preview is gratis. Maar belangrijker is hoe ontwikkel jij jezelf tot een entrepreneur? Onderzoek: ondernemerscoaching leidt sneller tot een betere ondernemer.

Kies deze

Voor zzp-ers

Start nu de E-Scan voor ZZP-ers

Zzp-ers zijn ondernemers, maar dan met hun eigen vakmanschap en zonder personeel. Je doet het immers voor eigen rekening en risico. Vraag is echter hoe ondernemend je bent. Met de E-Scan voor zzp-ers krijg je direct inzicht in jouw kwaliteiten als ondernemer en leer je hoe je nog ondernemender kunt worden.

Kies deze

Voor ondernemers

Start direct de E-Scan voor ondernemers.

Heb je of wil je personeel of een bedrijf overnemen? Kies dan E-Scan voor ondernemers. Het gaat ook in op de belangrijke managementkwaliteiten in het ondernemen. Zoals plannen & organiseren, financieel beheren en leidinggeven. Kies ook voor een gesprek met een ondernemerscoach om jouw persoonlijke situatie te analyseren en een effectieve strategie voor de toekomst uit te werken.

Kies deze

Voor creatieven

Start direct de CreativeScan

De CreativeScan is volledig afgestemd op – hoe kan het ook anders –  de creatieve sector: Kunst en cultuur, Media en Entertainment en Creatieve zakelijke dienstverlening. Het gaat in op de eigenschappen en kwaliteiten en denkstijlen die op basis van wetenschappelijk onderzoek nodig zijn voor succesvol ondernemerschap in de creatieve sector.

Kies deze

Voor teams

Ontdek de kracht van jouw team

Een ondernemersteam kan tot hoge prestaties komen als de leden naast overeenkomsten ook duidelijke verschillen tonen. Zo’n krachtig team kent max. 6 personen. Start je jouw bedrijf met iemand anders of onderneem jij in een team of netwerk van ondernemers, kies dan voor E-Scan Team Rapport Analyse. Geef je teamleden op en ontdek hoe goed jullie bij elkaar passen.

Kies deze